Новини


КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД «УЖГОРОДСЬКА МУЗИЧНА ШКОЛА № 1 ІМЕНІ П.І.ЧАЙКОВСЬКОГО» УЖГОРОДСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ОГОЛОШУЄ НАБІР УЧНІВ НА 2022/2023 НАВЧАЛЬНИЙ РІК

До школи приймаються діти віком від 6 років у залежності від обраного музичного інструменту.

 

Навчання у школі проводиться на таких відділах:

- фортепіанному;

- струнно-смичковому: скрипка,  віолончель;

- народних інструментів: баян, акордеон, домра, гітара;

- духових та ударних інструментів: гобой, флейта, кларнет, саксофон, фагот, труба, валторна, тромбон, туба, ударні інструменти;                                                            

- хоровому.

 Вступ до школи  відбувається на конкурсній основі на підставі вступних  прослуховувань (перевірки музичних здібностей, що включає в себе:  виконання (спів) пісні за власним вибором, повторення за екзаменатором нескладного ритму та мелодії.

Вступні прослуховування до школи будуть відбуватися з 22 серпня 2022 року, конкретні терміни проведення прослуховувань та консультацій  будуть встановлені не пізніше 16 серпня 2022 року, про що буде повідомлено на сайті www.udms.uz.ua та офіційній сторінці закладу у ФБ.

Батьки  учнів, або особи, що їх замінюють можуть подати до 15   серпня 2022 року в електронному вигляді заявку для реєстрації на вступні прослуховування за формою

  • заповнення заявки є попередньою реєстрацією, яка потрібна для визначення кількості кандидатів на вступ до школи та складання графіку вступних прослуховувань
  • вступ до школи  відбувається на конкурсній основі на підставі вступних  прослуховувань
  • про конкретні терміни проведення прослуховувань та консультацій (з зазначенням прізвищ кандидатів) буде повідомлено не пізніше 18 серпня 2022 року (на електронну адресу, вказану у заявці)

 

Заяву на вступ до школи потрібно буде заповнити власноруч під час вступних прослуховувань та додати до неї: копію свідоцтва про народження дитини, довідку про стан здоров’я.

Заява - завантажити та роздрукувати тут 

Положення про плату за навчання у комунальних мистецьких школах міста на 2021-2022 навчальний рік

Дорогі наші учні, батьки!
Керуючись  п.7 "Положення про плату за навчання у комунальних мистецьких школах міста на 2021-2022 навчальний рік",  затвердженого рішенням  виконавчого комітету Ужгородської міської ради від 25.08.2021 #372, адміністрацією школи прийнято рішення НЕ НАРАХОВУВАТИ ПЛАТУ ЗА НАВЧАННЯ в школі за травень і до завершення  2021/2022 навчального року! Всі оплати, що надійшли раніше, будуть відкориговані. 
БЕРЕЖІТЬ СЕБЕ!!!! ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!

Запроваджено змішану форму організації освітнього процесу

Відповідно до дозволу обласної військової адміністрації, з 25 квітня 2022 року в нашій школі запроваджено змішану форму організації освітнього процесу.

 Всі індивідуальні заняття (фах, предмет за вибором) здійснюється у звичному режимі (в школі);
Всі групові заняття (музично-теоретичні, хор, оркестр, ансамблі ) і надалі відбуваються у дистанційній формі. 
Для учнів, які не мають можливості відвідувати очно заняття в школі, освітній процес і надалі буде здійснюватися у дистанційній формі, відповідно до заяви батьків.
У разі оголошення повітряної тривоги викладачі, що перебувають у закладі, мають перервати заняття та разом з учнями пройти до укриття, яке знаходиться на 1 поверсі першого корпусу школи.

Дорогі наші учні, батьки!

Керуючись п.7 "Положення про плату за навчання у комунальних мистецьких школах міста на 2021-2022 навчальний рік", затвердженого рішенням виконавчого комітету Ужгородської міської ради від 25.08.2021 #372, адміністрацією школи прийнято рішення НЕ НАРАХОВУВАТИ ПЛАТУ ЗА НАВЧАННЯ в школі за БЕРЕЗЕНЬ 2022 року! Всі оплати, що надійшли раніше, будуть відкориговані.
БЕРЕЖІТЬ СЕБЕ!!!! ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!

Шановні учні, батьки, викладачі!

Відповідно до рішення протиепідемічної комісії  Ужгородської міської ради від 18.02 2022 , із понеділка 21 лютого  дозволено проводити індивідуальні заняття у мистецьких школах міста. Проведення всіх групових занять залишається, на жаль, поки що дистанційним!!!!

Анонімне опитування батьків щодо організації дистанційного навчання в умовах карантину в Ужгородській музичній школі № 1 ім. П.І.Чайковського

Ми продовжуємо дотримуватися запроваджених протиепідемічних обмежень – працюємо дистанційно! Але дистанційне навчання для мистецької школи -це завжди виклик....

Шановні учні, батьки, колеги!

Відповідно до рішення протиепідемічної комісії  Ужгородської міської ради від 04.02.2022 року,  карантин в школах міста продовжено до 12 лютого . Планується, що заняття в школах розпочнуться з 14 лютого (понеділок).
Дякуємо за розуміння!

Карантин із дистанційною формою

Шановні учні, батьки, колеги!

Відповідно до рішення протиепідемічної комісії  Ужгородської міської ради від  20.01.2022 року , з 24 січня  в усіх ЗОШ, мистецьких та спортивних школах Ужгорода оголошено  карантин із дистанційною формою навчання на два тижні.

Дякуємо за розуміння!

Дорогі наші учні ! Шановні батьки

З 25 по 31 жовтня 2021 року наша школа уходить на осінні канікули! Бажаємо вам гарно відпочити, повною мірою насолодитися цією золотою порою. А 1 листопада  чекаємо вас здоровими та з гарним настроєм на навчання!

Шановні наші учні першого року навчання!

Вітаємо вас в нашому дружньому колективі! 

Нехай навчання в нашій музичній школі стане для вас радісним та продуктивним , багатим на приємні емоції та вдалі концертні виступи! 

А допоможуть вам в цьому наші досвідчені викладачі

Розподіл учнів першого року навчання за класами викладачів у 2021 році

Шановні наші учні, їх батьки, колеги!

З  1 вересня школа проводить навчання у звичному режимі. Усі заняття відбуваються за розкладом. Наповненість груп  - до 20 учнів.  Найближчі два тижні іде формування груп, уточнення розкладу, подання заяв на пільги.

Дорогі наші учні першого року навчання!

Дорогі наші учні першого року навчання! Вітаємо вас в  дружньому колективі музичної школи ! 

Нехай навчання стане для вас радісним та продуктивним , багатим на приємні емоції та вдалі концертні виступи! 

А допоможуть вам в цьому наші досвідчені викладачі.

Наша школа має нову юридичну назву

Відповідно до  рішення VII сесії міської ради VIIІ скликання від 01.07.2021 р. № 229, наша школа має нову юридичну назву! Тепер ми КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД «УЖГОРОДСЬКА МУЗИЧНА ШКОЛА №1 імені П.І.ЧАЙКОВСЬКОГО» УЖГОРОДСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ, або скорочено: КЗ «УМШ № 1 ім. П.І. Чайковського».